TEL. MOBIL- 0754.324.766E-MAIL - termopanesuceava@yahoo.com
07 Iunie 2012
Euro
4.4625
signs
Dolarul SUA
3.5455
signs
Leul moldovenesc
0.2967
signs
Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă. Din punct de vedere constructiv şi al designului se pot realiza:

Plase împotriva insectelor - pe BALAMALE sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând deschiderea batantă în exteriorul geamului.
Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut. În sezonul rece, plasă tip cadru poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.
plasa_batanta.jpg
Plase împotriva insectelor - RULOU sunt construite cu caseta şi ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon translucenta, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi acţiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare şi caseta sunt alb şi maro.
Acţionarea este facilitată de arcuri, ridicarea şi coborârea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare.
plasa este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale
pe timpul sezonului rece plasă poate fi păstrată / ridicată în casetă, nefiind astfel necesară îndepărtarea sa de la fereastră
Ghidajele şi caseta sunt astfel concepute încât nu alterează în nici un fel estetică tâmplăriei.
Plase tantari rulou imagine.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one